VGV INOX levert CE type goedgekeurde pushbars

 18/10/2019

VGV INOX levert CE type goedgekeurde pushbars deze zijn overal in de Europese unie toegestaan. Bij de Nederlandse A.P.K keuring, Duitse TUV keuring of Belgische Technische controle wordt deze pushbar niet afgekeurd.

Leverbaar in 2 maten

De CE pushbars zijn leverbaar in 2 maten de eerste is een 63 mm pushbar met skidplate deze kan geleverd worden met een tekst van het model van de voertuig of zonder tekst in de skidplate,de tweede pushbar is 76 mm dik deze pushbar is 3 D gebogen dat houdt in dat de pushbar in de lijnen van de bumper gebogen is.

Deze CE pushbars worden compleet geleverd met beugels,boutjes en moertjes die nodig zijn om de pushbar op de auto te kunnen monteren. Er worden natuurlijk duidelijke montage tekening en foto`s bijgeleverd die stap voor stap de montage uitleggen.

Uiteraard wordt er ook een CE certificaat bij de pushbar geleverd en er is een CE nummer in de pushbar geslagen wat overeenstemt met de CE certificaat,deze zijn van belang als u uw voertuig laat keuren.

De CE pushbars zijn gemaakt van RVS 304 en hoogglans gepolijst wat mooi met de sidebars,rearbar en cornerbars combineert.


Meer nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adisciping elit maecanas viverra.

100% montage garantie!

Bij VGV INOX krijgt u een 100% montage garantie omdat wij voor de verkoop altijd alles dubbel controleren en daarnaast altijd klaarstaan om technische ondersteuning te geven.

Lees verder

De Europese wetgeving

Sinds 24 mei 2008 gelden er Europese regels voor bullbars. Kort samengevat komt het op het volgende neer: een auto met bullbar mag niet méér letsel veroorzaken dan een auto zonder bullbar.

Lees verder

VGV INOX levert RVS 304 imperiaals

VGV INOX levert RVS 304 imperiaals die op bestaande punten van het voertuig gemonteerd worden, of op punten die al in de fabriek voorzien zijn.

Lees verder