Welkom bij VGV Inox

Welkom bij VGV INOX. De specialist in pushbars (bullbars), sidebars, rearbars en andere unieke accessoires voor bijna alle merken auto`s.

Onze producten zijn gemaakt van RVS 304 en met de hand hoogglans gepolijst. Het materiaal RVS 304 is zeer sterk en slijtvast. Bij alle producten biedt VGV INOX 100% montage garantie.

100% montage garantie!

Omdat er steeds meer webshops actief zijn in de verkoop van pushbar`s, sidebar`s en rearbar`s krijgen wij steeds vaker de vraag van mensen om hulp. Men koopt een product bij de eerste de beste webshop en denkt daar klaar mee te zijn.
Vaak ontbreken montagebeugels, boutjes, moertjes, ringetjes en/of andere toebehoren. De verkopende partij weet ook niet wat te doen omdat ze nog nooit een pushbar, sidebar`s of rearbar hebben gemonteerd of soms zelfs nog nooit een auto of bus van de onderkant hebben gezien.

Alvorens u een aankoop doet raden wij u daarom aan na te vragen of het desbetreffende bedrijf een werkplaats heeft voor het geval u hulp nodig heeft bij het monteren van de pushbar, sidebar`s of rearbar. Vraag altijd naar een duidelijke handleiding. Kijk als laatste altijd het aangekochte product na om te controleren of alle benodigdheden aanwezig zijn.

Bij VGV INOX krijgt u een 100% montage garantie omdat wij voor de verkoop altijd alles dubbel controleren en daarnaast altijd klaarstaan om technische ondersteuning te geven. Mocht het monteren om welke reden dan ook niet lukken dan kunt u altijd onze werkplaats in Etten-Leur bezoeken om het alsnog vakkundig door ons te laten doen.

De Europese wetgeving

Kort over de Europese wetgeving: De pushbar`s of te wel bullbar`s in de volksmond moeten tegenwoordig aan strenge Europese eisen voldoen mits het voertuig na 24-05-2008 op kenteken gezet is.

Lees meer over de Europese wetgeving

Degelijke montage

Onze sidebar`s worden los van elkaar op bestaande punten van uw voertuig gemonteerd door middel van degelijke beugels. Er wordt dus nooit in uw voertuig geboord of gelast. Al onze sidebar`s zijn ook per stuk te bestellen. Mocht u aan 1 kant van uw voertuig schade rijden betaalt u dus maar de helft van de set prijs want de prijzen in onze prijslijst zijn compleet en inclusief BTW.

Eigen werkplaats in Etten-Leur

VGV INOX heeft op de locatie Pauvrewg te Etten-Leur een eigen werkplaats. Tevens doen wij verzendingen door heel het land. Kom eens een bezoek brengen en laat uzelf overtuigen van onze kwaliteit!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Vragen? We helpen u graag!

Wij nemen na ontvangst van uw e-mail zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken voor uw vragen. Bij VGV INOX kunt als bedrijf of als particulieren klant direct bestellen of een afspraak maken voor de montage.

Bel ons
+31 (0)76-5729931

Tussen 09:00 tot 17:00

Mail ons
info@vgvinox.nl

Reactie binnen 24 uur!

Offerte aanvragen