Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen. Heeft u andere vragen dan kunt u via de contact pagina eenvoudig contact met ons opnemen.

Zijn de sidebar`s per stuk of per set?

De sidebar`s bij VGV INOX zijn altijd compleet, incl. 21% BTW en per set. Dus u krijgt 2 sidebar`s voor de prijs die in onze prijslijst staat!

Waar is een sidebar goed voor?

Om de dorpel te beschermen, want dorpel schade herstellen is erg duur! Dankzij een sidebar hoeft nu alleen aan 1 kant de sidebar te vervangen wat vele malen goedkoper is dan dorpel schade aan uw auto herstellen.

Wat is RVS?

De meeste mensen denken bij de naam RVS aan roestvrij staal terwijl de juiste benaming roestvast staal is. RVS is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving en het materiaal wordt verwerkt in talloze producten.

Wat is het verschil tussen R.V.S en verchroomd?

Verchroomd materiaal kan op den duur afbladeren en de push- / sidebar gaat roesten. RVS kan en zal nooit roesten of afbladeren. VGV INOX gebruikt alleen RVS producten!

Wat is het verschil tussen een bullbar en een pushbar?

Een bullbar loopt over heel de bumper en soms ook over de koplampen heen.

Waarom zijn de producten van VGV INOX zo goedkoop?

VGV INOX heeft zoals vele andere geen dure locatie/pand en koopt haar producten rechtstreeks in bij de fabriek. VGV INOX beschikt over een grote voorraad.

Als het product niet op voorraad is wat is de levertijd?

In dat geval bedraagd de levertijd van het product maximaal 15 werkdagen.

Kan ik de producten van VGV INOX ook zelf monteren?

Bij de meeste producten ontvangt u van ons montage instructies. U hoeft niet in uw auto te boren of te lassen om onze producten te kunnen monteren. Natuurlijk kan VGV INOX voor u de montage doen maar als u een beetje handig bent lukt het u zeker ook zelf.

Vragen? We helpen u graag!

Wij nemen na ontvangst van uw e-mail zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken voor uw vragen. Bij VGV INOX kunt als bedrijf of als particulieren klant direct bestellen of een afspraak maken voor de montage.

Bel ons
+31 (0)76-5729931

Tussen 09:00 tot 17:00

Mail ons
info@vgvinox.nl

Reactie binnen 24 uur!

Offerte aanvragen