VGV INOX levert RVS 304 imperiaals

 15/10/2019

VGV INOX levert RVS 304 imperiaals die op bestaande punten van het voertuig gemonteerd worden, of op punten die al in de fabriek voorzien zijn.

Ook passends sidebars in mat/geschuurd leverbaar!

De montage punten die op de imperiaal zijn gelast zijn ook van RVS 304, uiteraard worden er RVS boutjes, moertjes en ringetjes gebruikt. Het materiaal van de imperiaal is RVS 304 wat geschuurd is. De frame is gemaakt van 40 mm x 20 mm wat zeer degelijk is, de bovenste gedeelte van het frame is van koker 20 mm x 20 mm de dwars liggers zijn rond 32 mm wat handig is als er een ladder of ander lang object over geschoven wordt. Er zijn dwarsliggers gelast wat ten goede komt als er een object vastgemaakt moet worden.

De Imperiaal heeft een windrol die standaard aan de voorzijde van de imperiaal gelast is, deze vermindert het wind geruis eveneens is er een standaard ladderrol aan de achterzijde. De imperiaals die VGV INOX levert heeft de standaard draagvermogen van het dak. Tevens passend sidebars in mat / geschuurd leverbaar.


Meer nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adisciping elit maecanas viverra.

100% montage garantie!

Bij VGV INOX krijgt u een 100% montage garantie omdat wij voor de verkoop altijd alles dubbel controleren en daarnaast altijd klaarstaan om technische ondersteuning te geven.

Lees verder

De Europese wetgeving

Sinds 24 mei 2008 gelden er Europese regels voor bullbars. Kort samengevat komt het op het volgende neer: een auto met bullbar mag niet méér letsel veroorzaken dan een auto zonder bullbar.

Lees verder

VGV INOX levert CE type goedgekeurde pushbars

VGV INOX levert CE type goedgekeurde pushbars deze zijn overal in de Europese unie toegestaan. Bij de Nederlandse A.P.K keuring, Duitse TUV keuring of Belgische Technische controle wordt deze pushb...

Lees verder