Montage garantie

100% Montage garantie!Omdat er steeds meer webshops actief zijn in de verkoop van pushbar`s, sidebar`s en rearbar`s krijgen wij steeds vaker de vraag van mensen om hulp. Men koopt een product bij de eerste de beste webshop en denkt daar klaar mee te zijn.
Vaak ontbreken montagebeugels, boutjes, moertjes, ringetjes en/of andere toebehoren. De verkopende partij weet ook niet wat te doen omdat ze nog nooit een pushbar, sidebar`s of rearbar hebben gemonteerd of soms zelfs nog nooit een auto of bus van de onderkant hebben gezien.

Alvorens u een aankoop doet raden wij u daarom aan na te vragen of het desbetreffende bedrijf een werkplaats heeft voor het geval u hulp nodig heeft bij het monteren van de pushbar, sidebar`s of rearbar. Vraag altijd naar een duidelijke handleiding. Kijk als laatste altijd het aangekochte product na om te controleren of alle benodigdheden aanwezig zijn.

Bij VGV INOX krijgt u een 100% montage garantie omdat wij voor de verkoop altijd alles dubbel controleren en daarnaast altijd klaarstaan om technische ondersteuning te geven. Mocht het monteren om welke reden dan ook niet lukken dan kunt u altijd onze werkplaats in Breda bezoeken om het alsnog vakkundig door ons te laten doen.

Dat noemen wij bij VGV INOX dus 100% montage garantie!