CE Pushbars
VGV INOX levert CE type goedgekeurde pushbars deze zijn overal in de Europese unie toegestaan,bij de Nederlandse A.P.K keuring,Duitse TUV keuring of Belgische Technische controle wordt deze pushbar niet afgekeurd.

De CE pushbars zijn leverbaar in 2 maten de eerste is een 63 mm pushbar met skidplate deze kan geleverd worden met een tekst van het model van de voertuig of zonder tekst in de skidplate,de tweede pushbar is 76 mm dik deze pushbar is 3 D gebogen dat houdt in dat de pushbar in de lijnen van de bumper gebogen is.

Deze CE pushbars worden compleet geleverd met beugels,boutjes en moertjes die nodig zijn om de pushbar op de auto te kunnen monteren. Er worden natuurlijk duidelijke montage tekening en foto`s bijgeleverd die stap voor stap de montage uitleggen.

Uiteraard wordt er ook een CE certificaat bij de pushbar geleverd en er is een CE nummer in de pushbar geslagen wat overeenstemt met de CE certificaat,deze zijn van belang als u uw voertuig laat keuren.

De CE pushbars zijn gemaakt van RVS 304 en hoogglans gepolijst wat mooi met de sidebars,rearbar en cornerbars combineert.


Kies aan de linker kant van deze pagina het merk en model SUV of bedrijfsauto waarvoor u een CE pushbar zoekt !!