Pushbars, sidebars, rearbars en andere unieke accessoires!

Welkom bij VGV INOX. De specialist in pushbars (bullbars), sidebars, rearbars en andere unieke accessoires voor bijna alle merken auto's. Onze producten zijn gemaakt van RVS 304 en met de hand hoogglans gepolijst. Het materiaal RVS 304 is zeer sterk en slijtvast.

Eigen werkplaats in Etten-Leur

Bij alle producten biedt VGV INOX 100% montage garantie. Onze sidebar`s worden los van elkaar op bestaande punten van uw voertuig gemonteerd door middel van degelijke beugels. Er wordt dus nooit in uw voertuig geboord of gelast. Al onze sidebar`s zijn ook per stuk te bestellen. Mocht u aan 1 kant van uw voertuig schade rijden betaalt u dus maar de helft van de setprijs want de prijzen in onze prijslijst zijn compleet en inclusief BTW.

VGV INOX heeft op de locatie Pauvreweg te Etten-Leur een eigen werkplaats. Tevens doen wij verzendingen door heel het land. Kom eens een bezoek brengen en laat uzelf overtuigen van onze kwaliteit!


De producten van VGV INOX

Onze producten zijn gemaakt van RVS 304 en met de hand hoogglans gepolijst. Het materiaal RVS 304 is zeer sterk en slijtvast. Bij alle producten biedt VGV INOX 100% montage garantie.

SIDEBARS

VGV INOX levert sidebar's.
Ons aanbod

PUSHBARS & BULLBARS

VGV INOX levert eu/ec type goedgekeurde pushbars.
Ons aanbod

DAKRAILS

VGV INOX levert aluminium dakrails.
Ons aanbod

IMPERIAAL

VGV INOX levert RVS 304 imperiaals.
Ons aanbod

VGV INOX Nieuws

Het laatste nieuws over Pushbars, Bullbars, Sidebars, Rearbars en unieke accessoires voor bijna alle merken auto's.

VGV INOX levert CE type goedgekeurde pushbars

VGV INOX levert CE type goedgekeurde pushbars deze zijn overal in de Europese unie toegestaan. Bij de Nederlandse A.P.K keuring, Duitse TUV keuring of Belgische Technische controle wordt deze pushb...

Lees verder

VGV INOX levert RVS 304 imperiaals

VGV INOX levert RVS 304 imperiaals die op bestaande punten van het voertuig gemonteerd worden, of op punten die al in de fabriek voorzien zijn.

Lees verder

100% montage garantie!

Bij VGV INOX krijgt u een 100% montage garantie omdat wij voor de verkoop altijd alles dubbel controleren en daarnaast altijd klaarstaan om technische ondersteuning te geven.

Lees verder

Vragen? We helpen u graag!

Wij nemen na ontvangst van uw e-mail zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken voor uw vragen. Bij VGV INOX kunt als bedrijf of als particulieren klant direct bestellen of een afspraak maken voor de montage.

Bel ons
+31 (0)76-5729931

Tussen 09:00 tot 17:00

Mail ons
info@vgvinox.nl

Reactie binnen 24 uur!

Offerte aanvragen